ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 2,40€/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 100€

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η εγκατάσταση θέρμανσης είναι μια σημαντική επένδυση για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Η σωστή εγκατάσταση θέρμανσης εξασφαλίζει όχι μόνο την άνεση σας αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Στην αγορά υπάρχουν πολλές μορφές θέρμανσης, όπως η πετρελαϊκή, το φυσικό αέριο,το pellet ή η αντλία θερμότητας,οι οποίες μπορούν να συνδιαστούν με σώματα,fun coil και ενδοδαπέδια.

Η επιλογή της κατάλληλης μορφής θέρμανσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι ανάγκες θέρμανσης του χώρου, η τοποθεσία του σπιτιού ή της επιχείρησης, και ο προϋπολογισμός σας. Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες θέρμανσης μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλήξετε στην καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Η πετρελαϊκή θέρμανση είναι μια από τις παλαιότερες μορφές θέρμανσης και εξακολουθεί να είναι δημοφιλής. Η πετρελαϊκή θέρμανση είναι κατάλληλη για μεγαλύτερα κτίρια και προσφέρει ζεστασιά στον χώρο αλλά και  ζεστό νερό.

Η θέρμανση με φυσικό αέριο είναι μια από τις πιο καθαρές μορφές θέρμανσης, καθώς η καύση του αερίου είναι πολύ πιο καθαρή από την καύση του πετρελαίου. Η θέρμανση με φυσικό αέριο είναι επίσης πολύ αποτελεσματική και οι δαπάνες είναι συνήθως χαμηλότερες από την πετρελαϊκή θέρμανση.

Η αντλία θερμότητας είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής μορφή θέρμανσης, καθώς είναι πολύ αποτελεσματική και βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η αντλία θερμότητας λειτουργεί εκμεταλλευόμενη την θερμότητα από το περιβάλλοντα αέρα ή το έδαφος, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους θέρμανσης και της ενεργειακής κατανάλωσης.

Τα fun coil είναι μια εξελιγμένη μορφή θέρμανσης που χρησιμοποιείται κυρίως σε κτίρια μεγάλου ύψους. Αυτό το σύστημα λειτουργεί μέσω ενός συνδυασμού ανεμιστήρων και σωλήνων, που επιτρέπουν τη διανομή της θερμότητας σε όλο το κτίριο με μεγάλη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι μια σύγχρονη μορφή θέρμανσης που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά σώματα θέρμανσης. Αυτό το σύστημα λειτουργεί μέσω σωληνώσεων που τοποθετούνται κάτω από το δάπεδο του κτιρίου, και παρέχει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλο τον χώρο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι η μείωση του κόστους θέρμανσης, καθώς η θερμότητα μεταφέρεται απευθείας στον χώρο αντί να χαθεί στην ατμόσφαιρα. Επιπλέον, η ενδοδαπέδια θέρμανση δεν απαιτεί την χρήση  καλοριφέρ, εξοικονομώντας χώρο στο κτίριο.

Επιπλέον, η ενδοδαπέδια θέρμανση παρέχει μια πιο υγιεινή και άνετη ατμόσφαιρα στο κτίριο, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος κυκλοφορίας σκόνης και αερίων από τα σώματα θέρμανσης. Επιπλέον, η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι πιο συμβατή με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Share this post


Καλέστε μας