ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 2,40€/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 100€

ΕΥΡΕΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

ΕΥΡΕΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Η υπηρεσία εντοπισμού διαρροών αποτελεί μια σημαντική υπηρεσία για τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές κτιρίων, τους επαγγελματίες υδραυλικούς και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει την ανίχνευση των διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης και τα δίκτυα αποχέτευσης .
 
Τα εργαλεία που διαθέτουμε είναι τα πλέον σύγχρονα στον χώρο και περιλαμβάνουν συσκευή υπερήχων, υγρασιόμετρο για βλάβες έως 30cm βάθος,θερμοκάμερα επιφάνειας και κάμερες με fiber glass για εσωτερικό έλεγχο των δικτύων αποχετεύσεων. Με αυτά τα εργαλεία, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε ακόμη και τις μικρότερες διαρροές στα δίκτυα σας.
 
 
Η συσκευή υπερήχων μας λειτουργεί με την απεικόνιση των εντοπισμένων σημείων στο monitor του οργάνου και επιτρέπει την ανίχνευση ακόμα και των πιο δύσκολων διαρροών. Επιπλέον, το υγρασιόμετρο μας  επιτρέπει να βρούμε βλάβες έως 30cm βάθος, ενώ η θερμική κάμερα μας συνδυάζει τη θερμογραφία και την εικόνα για να εντοπίσει τις διαρροές στα δίκτυα ύδρευσης και τέλος οι κάμερες με fiber glass για τον εσωτερικό έλεγχο των δικτύων αποχετεύσεων για τυχόν φραγές από διάφορες αιτίες.  . Αυτά τα εργαλεία συνδυασμένα, εξασφαλίζουν την αποτελεσματική ανίχνευση διαρροών και βλαβών στα δίκτυα υδρεύσεων και αποχετεύσεων.
 
Η υπηρεσία μας είναι κατάλληλη για κτίρια κάθε τύπου και μεγέθους, από οικίες έως μεγάλες επιχειρήσεις και κτίρια δημόσιας χρήσης. Επιπλέον, η αποτελεσματική ανίχνευση διαρροών βοηθά στην πρόληψη των βλαβών που μπορούν να προκληθούν σε μεγάλη κλίμακα, μειώνοντας το κόστος των επισκευών και της συντήρησης των δικτύων.
 
Στην εταιρεία μας,ύστερα από 25ετή εμπειρία σε εγκαταστάσεις ύδρευσης,αποχέτευσης και θέρμανσης, διαθέτουμε πλέον εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι εκπαιδευμένοι,καταρτισμένοι και έμπειροι να χρησιμοποιούν τα εργαλεία μας και να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία έρευσης διαρροών που καλύπτει τις ανάγκες σας σε οποιοδήποτε μορφή βλάβης προκύψει.
 
 
 
 
 

Share this post


Καλέστε μας