ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 2,40€/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 100€

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣIΦΩΝΕΣ

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣIΦΩΝΕΣ

Ένα μέσο ελληνικό νοικοκυριό καταναλώνει κατά μέσο όρο ανά τετράμηνο 1400kwh ηλεκτρικής ενέργειας, εκ των οποίων τα 500kwh αφορούν τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.
 Μεταφράζοντάς το οικονομικά , αυτό σημαίνει 100€ το τετράμηνο σε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.
Αντικαθιστώντας τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα με ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόματα η κατανάλωση από 500kw μειώνεται στα 150kw και το κόστος κατανάλωσης από τα 100€ μειώνεται στα 30€.
Οικονομία 70%.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΥΜΗΣΟΥ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ
ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΤΗΣ ENERGY- CONTROL . GR

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ

Η τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα σε επίπεδη ταράτσα ή κεραμοσκεπή, αποτελεί σχετικά μια τυποποιημένη διαδικασία.Ωστόσο το κόστος βασίζεται σε παραμέτρους όπως ο βαθμός δυσκολίας του σημείου εγκατάστασης,το μήκος υδραυλικών σωληνώσεων και το μήκος της ηλεκτρικής γραμμής σύνδεσης.Σε ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις, θα πρέπει να γίνει αυτοψία του χώρου από έμπειρο τεχνικό,το όποιο κόστος επίσκεψης βαραίνει τον πελάτη, προκειμένου να γίνει ο προσδιορισμός του κόστους εγκατάστασης. Χωρίς αυτό να μας αποκλείει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση καθώς ειδικευόμαστε στις ειδικές κατασκεύες και τοποθετήσεις σε παντός είδους χώρους και επιφάνειες .Όλα τα προαναφερόμενα ισχύουν για εγκαταστάσεις εντός νομού Αττικής.Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2102478693.

Share this post


Καλέστε μας